2F-Spiele Reteaua Energetica - extensie Rusia/Japonia. Gorj

Vezi site-ul din:
Site Map  | Newsletter  | Publicitate  | Cookies  | Concurs  | Contact  Contul meu
Participa la concursul Localbiz
Producator:   Diverse
Comerciant:   Nespecificat
Data actualizarii:   28 Iunie 2015
Pret produs:
39.00 Lei
Detalii despre 2F-Spiele Reteaua Energetica - extensie Rusia/Japonia gasiti pe magazinul online . Pretul de 39.00 Lei lei sau disponibilitatea ofertei la ultima actualizare facuta in data de 28 Iunie 2015 poate fi diferit(a) pe site-ul comerciantului.

Descriere 2F-Spiele Reteaua Energetica - extensie Rusia/Japonia

Aceasta extensie Rusia / Japonia este a 6-a extensie a jocului de bază Reteaua Energetica şi poate fi jucată doar împreuna cu acesta!Rusia: Piaţa pentru centrale electrice, este limitată în Rusia. În plus, sunt modificate şi regulile standard pentru schimbarea centralelor învechite, forţând jucători aflaţi în frunte să-şi regândească strategia.Japonia: Bazat pe împrejurimile geografic aglomerate, jucătorii pot începe două reţele separate în Japonia. Primele conexiuni sunt limitate la anumite oraşe, garantând o luptă dură pentru cele mai bune reţele.Pachetul include:1 tabla de joc cu două hărţi (ambele părţi: Rusia / Japonia)reguli de jocContinutul acestei extensii nu reprezinta un joc complet.Aceasta se poate juca doar impreuna cu jocul de baza Reteaua Energetica (disponibil separat).
Pretul si conditiile de transport ale
Livrarea produselor comandate pe
Despre magazinul online
Ce mai puteti cumpara pe
Va recomandam si alte oferte din categoria jucariilor si jocurilor pentru copii
In portalul Gorj sunt prezente 241 oferte din care puteti alege jucaria sau jocul potrivit pentru copilul dumneavoastra. Click aici pentru a vedea toate produsele.

Pret: 205.00 Lei
De unde cumparam jucariile si jocurile cu caracter educativ potrivite pentru cei mici?
Pentru a cumpara cel mai potrivit joc sau cea mai potrivita jucarie pentru copilul dumneavoastra va recomandam 7 magazine online. Gasiti mai jos detalii privind oferat magazinelor, preturile practicate, costurile de transport si timpul de livrare.
Toyz.ro
BestKids.ro
Noriel
BestKids.ro