2F-Spiele Reteaua Energetica - extensie Rusia/Japonia. Gorj

Vezi site-ul din:
Site Map  | Newsletter  | Publicitate  | Cookies  | Concurs  | Contact  Contul meu
Producator:   Diverse
Comerciant:   Market Online
Data actualizarii:   16 Noiembrie 2017
Pret produs:
39.00 Lei
Detalii despre 2F-Spiele Reteaua Energetica - extensie Rusia/Japonia gasiti pe magazinul online www.marketonline.ro. Pretul de 39.00 Lei lei sau disponibilitatea ofertei la ultima actualizare facuta in data de 16 Noiembrie 2017 poate fi diferit(a) pe site-ul comerciantului.

Descriere 2F-Spiele Reteaua Energetica - extensie Rusia/Japonia

Aceasta extensie Rusia / Japonia este a 6-a extensie a jocului de bază Reteaua Energetica şi poate fi jucată doar împreuna cu acesta!Rusia: Piaţa pentru centrale electrice, este limitată în Rusia. În plus, sunt modificate şi regulile standard pentru schimbarea centralelor învechite, forţând jucători aflaţi în frunte să-şi regândească strategia.Japonia: Bazat pe împrejurimile geografic aglomerate, jucătorii pot începe două reţele separate în Japonia. Primele conexiuni sunt limitate la anumite oraşe, garantând o luptă dură pentru cele mai bune reţele.Pachetul include:1 tabla de joc cu două hărţi (ambele părţi: Rusia / Japonia)reguli de jocContinutul acestei extensii nu reprezinta un joc complet.Aceasta se poate juca doar impreuna cu jocul de baza Reteaua Energetica (disponibil separat).
Pretul si conditiile de transport ale Market Online
In Bucuresti (excluzand judetul Ilfov, unde se percepe taxa de livrare), livrarea comenzilor peste 500 RON (inclusiv TVA) se face GRATUIT.

Pentru comenzile din Bucuresti (excluzand judetul Ilfov) care nu depasesc valoarea de 500 RON (inclusiv TVA), costul livrarii  este de 18 RON (inclusiv TVA).

In afara Bucurestiului, livrarea comenzilor care depasesc 990 RON (inclusiv TVA) si cantaresc maxim 10 kg se face GRATUIT in cadrul retelei de localitati Urgent Curier. Pentru coletele care depasesc 10 kg se percepe o taxa suplimentara de 1 RON/kg.

Pentru livrarile in afara Bucurestiului sub valoarea de 990 RON costul expeditiei este de 15 RON (inclusiv TVA). In cazul expeditiilor in afara retelei Urgent Curier se adauga 1 RON (inclusiv TVA) pentru fiecare km efectuat intr-un sens.

Taxa de ramburs aplicabila celor care platesc in numerar la curier pentru comenzile livrate in provincie: 12.9 RON (inclusiv TVA).
Livrarea produselor comandate pe www.marketonline.ro
Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul nostru se incadreaza intre 1 si 3 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii. In conditii speciale, timpul de livrare poate fi depasit numai anuntindu-va in prealabil despre aceasta situatie.
Despre magazinul online Market Online
Calitatea produselor si a serviciilor oferite constituie elementul principal care face diferenta dintre noi si concurenta. MarketOnline nu va vinde niciodata produse cu un grad indoielnic de calitate sau produse care sunt vechi sau refurbished. Toate produsele noastre vor fi intotdeauna insotite de certificatul de garantie emis de producator sau de importator, in conditiile legii. Poate nu vom aparea intotdeauna in cautarile dumneavoastra cu cel mai mic pret al unui produs, dar este sigur ca la noi acel produs va fi original, nou si impecabil.
Va recomandam si alte oferte din categoria jucariilor si jocurilor pentru copii
In portalul Gorj sunt prezente 241 oferte din care puteti alege jucaria sau jocul potrivit pentru copilul dumneavoastra. Click aici pentru a vedea toate produsele.

Pret: 205.00 Lei
De unde cumparam jucariile si jocurile cu caracter educativ potrivite pentru cei mici?
Pentru a cumpara cel mai potrivit joc sau cea mai potrivita jucarie pentru copilul dumneavoastra va recomandam 7 magazine online. Gasiti mai jos detalii privind oferat magazinelor, preturile practicate, costurile de transport si timpul de livrare.
Toyz.ro
Noriel
BestKids.ro